Griekse Restaurants

Rhodos Breda

Rhodos - Breda

Geproefd - Grieks restaurant Rhodos in Breda is al meer dan 35 jaar gevestigd aan de Veemarktstraat 61. Wat maakt dit Griekse restaurant bijzonder? Wat opvalt is de mooie variatie aan voorgerechten. Het voorgerecht Wodinos Mezes zijn wij nog niet eerder tegengekomen bij een Griek. Dit is een gerecht van ossenhaaspuntjes met bospaddenstoelen en bladspinazie in mosterd-yoghurtsaus met een scheutje truffelolie. Wil je reserveren bij Grieks restaurant Rhodos in Breda, bel dan via de bel button. Probeer Grieks restaurant Rhodos in Breda ook eens!

Rhodos Breda

Rhodos Breda

Rhodos Breda

Grieks restaurant Rhodos in Breda is gevestigd aan de Veemarktstraat 61. Je kan op 5 minuten lopen betaald parkeren op parkeerplaats Vlaszak 1, 4800 RX Breda. Bij binnenkomst vallen de traditionele Griekse nisjes en decoraties gelijk op. Het personeel biedt een glaasje ouzo van het huis aan.

Mezes

Rhodos Breda

Welkom

De menukaart heeft enkele bijzondere voor- en hoofdgerechten. Bij de tradtionele Griekse hoofdgerechten noemen wij Kritharotto Garides en Thrakiotiko. Op de foto hierboven zie je verschillende voorgerechten waaronder het gerecht Wodinos Mezes (linksboven op de foto).

Bel Rhodos Breda

Vooraf

Rhodos Breda

Geproefd

De tarama salade van Rhodos Breda mag er zijn. Zo fijn dat er nog steeds Griekse keukens zijn die de moeite nemen om gerechten zoals tarama of aubergine salade zelf te maken. Er gaat niets boven huisgemaakt. Wat aubergine salade betreft staat Grieks restaurant Rhodos in Den Bosch nog altijd met stip op nummer één.

Rhodos 2 personen

Rhodos Breda

Gevarieerd

Opvallend is dat het aantal Griekse vleeschotels is beperkt tot drie. Heb je zin in souzouki, souvlaki, kipfilet en gyros neem dan de Ermis schotel of de Rhodos schotel voor 2 personen (zie foto).

Website Rhodos Breda

Rhodos Breda

Is door Griekse Restaurants geproefd

Al meer dan 35 jaar

Grieks restaurant Rhodos is nog steeds het beste Griekse restaurant van Breda. Een sfeervol restaurant met een prachtige terrastuin in het historische hart van Breda. Het afgelopen jaar zijn wij er regelmatig gaan proeven en we komen zeker terug.

Aanrader

Alleen de betere Griekse restaurants vind je op Griekserestaurants.com

Meer Griekse restaurants