Griekse Restaurants

Minos Pallas Tilburg

Minos Pallas - Tilburg

Geproefd - Grieks restaurant Minos Pallas in het centrum van Tilburg heeft een prima '3 gangen-verrassingsmenu'. Zorg dat je trek hebt want je krijgt waar voor je geld. De chefkok van Minos Pallas laat met dit menu zien wat zijn keukenbrigade in huis heeft. Een bezoek aan dit Tilburgse Griekse restaurant van eigenaren, Dimitri Ntanas, Dimitris Braziotis en Giorgos Delidimos is zeker de moeite waard. Veel eetplezier!

Minos Pallas Tilburg

Minos Pallas

Minos Pallas zit midden in het centrum tegenover het Piusplein. De eigenaren runnen naast dit Griekse restaurant ook Grieks restaurant Rhodos in 's-Hertogenbosch.

Minos Pallas

Minos Pallas Tilburg

2022

Minos Pallas is in 2000 geopend in Tilburg. Het restaurant kent een trouwe groep vaste klanten.In 2022 is Grieks restaurant Minos Pallas gemoderniseerd.

Pikilia

Minos Pallas Tilburg

Specialiteiten

Het griekse gerecht met een keur aan voorgerechten heet Pikilia. Neem als hoofdgerecht ook eens de "Corfu Schotel". Laat je verrassen door dit ovengerecht.

Giros

Minos Pallas Tilburg

Menukaart

Op de menukaart van Minos Pallas vind je zowel de traditionele Griekse grill- en ovengrechten als ook vegetarische gerechten. Alle gerechten worden geserveerd met een ruime portie frietjes en koolsalade.

Website Minos

De Griekse keuken

Deze smakelijke aanbiedingen hebben wij voor je gevonden

Terug