Griekse Restaurants

Activiteiten

Over ons

Griekse Restaurants is een initatief van Monique en John Peters. Greek food lovers en vervent Griekenland bezoekers. Op www.griekserestaurants.com vind je inspiratie en informatie over Griekse restaurants. Ben jij dol op Grieks eten of op Griekenland? De Griekse restaurants op deze site worden door ons persoonlijk bezocht en geproefd.

Op de pagina "Geproefd" staan restaurants die wij hebben geproefd. Heb je zelf een Grieks restaurant, een verhaal achter één van jouw gerechten, stuur ons dan een e-mail en wie weet wordt jouw restaurant binnenkort ook vermeld op onze website. Zie ook "restaurant vermelding".

Thuisbezorgen

Sinds COVID-19 hebben sommige Griekse restaurants ook een afhaalkaart, zodat je thuis kunt genieten van een heerlijke Griekse maaltijd. Bekijk de Griekse restaurants met een afhaalkaart.

Bij de Griekse restaurants met een afhaalkaart of zelfs ook online kunt bestellen, hebben wij een label of een link geplaatst.

Cadeaushop

Wil je de meze schaal uit onze cadeaushop bestellen? Stuur ons dan een e-mail. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op. Klik op de winkelwagen om naar de cadeaushop te gaan.

Restaurant vermelding

Wil je ook een vermelding op www.griekserestaurants.com? Dat kan, je dient dan wel zelf een Grieks restaurant te hebben.

Mail ons je naam, de naam van het restaurant, het website adres en je telefoonnummer. Na controle van alle gegevens en een onaangekonigd bezoek aan het restaurant laten wij het resultaat weten. Indien ons bezoek aan jouw restaurant positief is en voldoet aan de standaarden die wij nastreven met www.griekserestaurants.com wordt je restaurant gratis vermeld op de website