Griekse Restaurants

Ellinikon Maastricht

Ellinikon - Maastricht

Geproefd - Wij zijn gaan proeven bij Grieks restaurant Ellinikon in Maastricht. Het restaurant zit in een historisch pandje aan de Maas. Het interieur heeft een wat luxere uitstraling maar belangrijker is dat je hier heerlijk Grieks kunt eten. Ben je een dagje winkelen in Maastricht en op zoek naar goed Grieks restaurant dan is een bezoek aan dit sfeervolle Griekse restaurant van de familie Tikos de moeite waard. Veel eetplezier - Kali Orexi!

Ellinikon

Ellinikon Maastricht

Ellinikon Maastricht

Grieks Restaurant Ellinikon in Maastricht ligt direct aan de Maas in de wijk Wyck. Ellinikon betekent "Grieks". Met mooi weer kan je op het terras eten en kijk je uit over de Maas.

Ouzo

Ellinikon Maastricht

Welkom

Dit Griekse Restaurant wordt gerund door de Griekse familie "Tikos". Vader en moeder staan in de keuken en de zonen verwelkomen je met een glaasje ouzo van het merk "Plomari".

Modern interieur

Ellinikon Maastricht

Keuken

Grieks Restaurant Ellinikon heeft een mooie menukaart. De huisgemaakte dolmadakia viel in de smaak. De moussaka werd geserveerd met een stukje feta en een salade.

Thalis en Moussaka

Ellinikon Maastricht

Geproefd

Geproefd hebben wij het gerecht thalis en moussaka (zie foto). Thalis is een grill gerecht met ossehaas, suzuki, souflaki, giros, pepersaus, tzatziki, kritharaki, frietjes en een salade.

Website Ellinikon

Nieuwe Meze Bar

De familie Tikos heeft onlangs ook een Griekse Meze Bar in Maastricht geopend. Hier kun je Griekse tapas eten. Op dit moment staat moeder Tikos in de keuken van de Meze Bar en helpt zoon Vasilis in de bediening. Op de menukaart staan vriendelijk geprijsde Griekse tapas gerechten. Omdat er geen website is, kunnen wij niet doorlinken. Via dit telefoonnummer kun je contact opnemen met Mastiha in Maastricht. Klik hier om te bellen naar Mastiha Meze Bar Maastricht via telefoonnummer 043 327 2097.

Mastiha

Meze Bar Maastricht

Mastiha Meze Bar

Selectie van diverse koude en warme Griekse tapas.

Meze bar

Meze Bar Maastricht

Tapas

Zin in tzatziki, taramas, bruschetta of dolmadakia?

Kalamaria

Meze Bar Maastricht

Kalamaria

Zin in gebakken calamaris ringetjes?

Kotopoulo

Meze Bar Maastricht

Tigania kotopoulo

Zin in gebakken stukjes kip in mostersaus?

De Griekse keuken

Deze smakelijke aanbiedingen hebben wij voor je gevonden

Terug